#ЗарядисьПротиКорупції

«Обов’язок молоді кидати виклик корупції»

Курт Кобейн

Тема корупції непроста, говорити про цю проблему складно і не дуже хочеться… Проте усвідомити й омовити проблему – уже пів шляху у її вирішення. Тож 22 травня, учні 11-го класу робили кроки на зустріч цій темі. Учні брали участь у апробації інструментів для роботи з молоддю у темі попередження та протидії корупції, а саме грали в «Антикорупційний квест».

Під час виконання завдань квесту, школярі мали змогу робити вибір у життєвих ситуаціях  на противагу корупційним явищам. Вчилися їх розпізнавати, дізнавалися про можливості протидії їм. Все це відбувалося у форматі вебквесту за допомогою додатку для конференцій ZOOM. Чотири команди «Чесність», «Совість», «Порядність», «Справедливість» мандрували онлайн просторами, у результаті запеклої боротьби перемогу отримала команда «Справедливість» у складі: Турченко Аліни, Сенчі Анастасії, Тамахіна Олександра та Скринніка Юрія.
Загалом діти класно і з користю провели час та спробували свої сили у такого роду випробуванні. А ще зовсім скоро буде нова зустріч, де ми гратимемо у «Антикорупційну мафію»…Хто з нами?