Урок доброти разом з Бобиком у 5-А класі

Цього року Полтавська гімназія № 21 стала учасницею масштабного проєкту – ІІІ Всеукраїнського уроку доброти про гуманне ставлення до тварин. Його ініціатором є благодійний фонд «Щаслива лапа», який організовує проведення заходів у навчальних закладах до Всесвітнього дня захисту тварин.
Ось і до 5-А класу, аби навчити малечу дбати про своїх чотирилапих друзів, завітав особливий гість – песик Бобик. Поділившись на 6 команд, п’ятикласники вирушили разом з ним у квест-подорож «Пухнасті пригоди».

Завдяки спеціальній комп’ютерній програмі, яка дозволяла песику спілкуватися з дітьми, спочатку розгадували кросворд, з’ясовуючи все про умови утримання домашніх тварин. Потім – виконували творче завдання, створюючи для Бобика «будку мрії». Усім класом вчилися робити добрі справи – шукали втрачених домашніх улюбленців та повертали їх господарям. Ну і, звичайно, познайомилися з історією самого гостя – переглянули мультфільм «Маленький великий пес». А наостанок – зробили з Бобіком фото на згадку.
За активну допомогу новому чотирилапому другу кожен п’ятикласник отримав почесну медаль, а команди – грамоти переможців квесту.  Тепер на черзі – створення справжньої будки, аби безпритульних тварин у місті стало менше.