«ПРО ЗДОРОВЕ» – НОВИЙ ПРОЄКТ ПЕРШОКЛАСНИКІВ ГРУПИ ПРОДОВЖЕНОГО ДНЯ


Правильне харчування – найважливіша запорука здорового розвитку зростаючого організму дитини. Саме тому це – один з ключових аспектів виховання першокласників Полтавської гімназії № 21, які відвідують групу подовженого дня.
З метою ознайомлення з раціоном корисних продуктів, розширення уявлення учнів про їжу, раціональне і здорове харчування, у нашому навчальному закладі стартував двотижневий освітній проєкт «ПРО ЗДОРОВЕ».

Під час першого заняття першокласники створили інформаційне панно «Тарілка здорового харчування», матеріалом для якого стали журнали та листівки. Цікава й захоплююча аплікація, творцями якої стали учні, тепер розміщена в школі й перетворилася на справжній стенд, який стане в нагоді всім відвідувачам закладу.
Дякуючи ТОВ «ВСЕОСВІТА», на групі продовженого дня з’явилася нова дидактична гра «Продукти харчування», яка дозволяє навчитися розподіляти товари по візках і купувати їх для приготування певної страви, формуючи свій раціон та щоденне меню. Тому друге заняття, присвячене цій темі, перетворилося на гру-мандрівку величезним супермаркетом.
Попереду – ще один тиждень проєкту, який подарує першокласникам нові знання та приємні сюрпризи.