Бути здоровим – це важливо! Ці слова знає кожен, навіть діти. Але треба знати і те, що одним із факторів здоров’я, є культура харчування та правильні харчові звички. Учні 3-В класу Полтавської гімназії № 21 разом з класним керівником, Мілько С.В., вирішили, що не буде зайвим ще раз згадати та повторити ці прописані істини.
Під час бесіди діти згадали, які продукти є корисними, а які-навпаки, несуть шкоду для організму. Цікаво було спостерігати, як третьокласники дискутували на цю тему, наводили приклади з власного досвіду їхніх сімей. Проте, кожен мав змогу висловити свої думки, написавши невелику розповідь на тему «Що означає здорове харчування». Потім разом переглянули «10 правил від Абетки харчування», «Корисні підказки» та обговорили побачене. Повторили також школярів і правила етикету під час споживання їжі.

Переконавшись, в черговий раз, що дійсно, дуже важливим є уміння обирати здорову та корисну їжу, дотримуватися правильних харчових звичок,  вирішили підкріпити свої знання перекусом – смачними та корисними яблуками і бананами.