Іноді запитують: чим подобається робота в школі? На це питання є декілька варіантів відповідей. Одна з них – це зустрічі з цікавими людьми. Саме такою стала зустріч з почесним громадянином Полтави, чемпіоном світу 2017, чемпіоном Європи 2017, бронзовим призером Европейських Ігор 2015, переможцем Європейських ігор у Мінську 2019 року,  заслуженним майстром спорту України – Олександром Хижняком. Крім всіх перерахованих звань Олександра визнано кращим спортсменом року 2017 року в Україні, він став переможцем Всеукраїнської урочистої церемонії «Герої спортивного року – 2017» у номінації «Найкращий спортсмен». Його ім’я внесено до Національного реєстру рекордів України, як боксера, який за 330 днів здобув найбільшу кількість титулів. «Українським танком» називають суперники по рингу Олександра за жагу до перемоги.
Протягом двох годин продовжувалася зустріч із спортсменом. Але й цього часу виявилося замало, адже бажаючих сфотографуватися, поспілкуватися було чимало.

Від усього колективу хочемо подякувати Олександру Хижняку за людяність, щирість та відвертість. Ви – наша гордість, наша надія! Зичимо Вам міцного здоров’я, спортивного довголіття та бажаємо ще більше перемог та злетів, гарних уболівальників та усіляких життєвих гараздів. І сподіваємося, що ця зустріч була не останньою!