Інтернет-олімпіада «На Урок»: наші перемоги

«Ніколи не зупинятися на досягнутому» - девіз учнів нашої гімназії. Почувши про Інтернет-олімпіади освітнього проєкту «На Урок», вирішили спробувати свої сили та перевірити знання. Зареєструвавшись на сайті, отримали паролі до зручних онлайн-кабінетів із завданнями. На виконання 15 інтерактивних завдань мали 60 хвилин, але звичайно, виконали їх набагато швидше. Всі учасники з нетерпінням чекали результатів, адже при оцінюванні враховувалася не лише правильність відповідей на запитання, а й час, витрачений на них, та фіксувалися переходи на інші сайти (можливість порушення академічної доброчесності).

Результати участі в олімпіаді приємно порадували: серед учнів 5-х класів 1 місце вибороли Мошинська Анастасія (5-А), Юрченко Роман (5-В), Бова Поліна (5-В), Бондар Денис (5-В), 2 місце – Тутова Євгенія (5-А) та Самар Анастасія (5-В), 3 місце – Забрудський Артем (5-А), Тхоренко Артемій (5-В) та Лєонов Ігор (5-В). До речі, Бова Поліна, виконавши завдання за 20:27 хв, набрала максимальну кількість балів – 100 та ввійшла до п’ятірки кращих знавців історії серед учнів 5-х класів в Україні.
Серед учасників олімпіади, які навчаються у 7-Б класі, призові місця посіли Лимаренко Софія (ІІ місце) та Данченко Дар’я (ІІ місце). Такий же диплом ІІ ступеню отримав і Дудка Олександр, учень 8-Б класу.
Вітаємо переможців і зичимо їм успіхів у навчанні та подальших звершень!