Наукове  майбутнє України!

6 грудня в гостинних стінах Національного університету «Полтавська політехніка» імені Юрія Кондратюка  відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН. На традиційні урочистості були запрошені почесні гості. А робота Малої академії наук була представлена величезною палітрою секцій.

Учні нашого закладу представляли свої наукові дослідження у 14 секціях: української мови, екологічно безпечних технологій та ресурсозбереження, геології, геохімії та мінералогії, психології, журналістики, всесвітньої історії, філософії, соціології, мистецтвознавстві, прикладній математиці, експериментальній фізиці, кліматології та метеорології, географії та ландшафтознавстві, а також гідрології. Приємно, що 10 учнів, у результаті запеклої боротьби, стали переможцями і посіли призові місця.
Інші учні стали учасниками І етапу Всеукраїнського конкурсу захисту та були відзначені членами журі за високий рівень учнівських наукових досліджень, їх науковий експериментальний характер, наукову новизну та актуальність. Серед цих дітей: Анісова Марія, 11 клас, Полікарпова Дар’я, 11 клас, Ніколаєнко Єлизавета, 9 клас та Рощектаєва Вікторія 10 клас. Проте, ми не зупиняємося на досягнутому!
Бажаємо подальших успіхів, нових досягнень та яскравих перемог нашим юним науковцям  та їх керівникам у наступних етапах конкурсу! Вперед і тільки вперед.