Науковцями не народжуються – ними стають!

Ще не всі колеса винайдені: світ занадто дивний, щоб сидіти склавши руки.

Річард Бренсон

І ми не стоїмо на місці, ми розвиваємося. 09-11 лютого учні нашого закладу ділилися з іншими своїми однолітками досягненнями у різних сферах наукових досліджень. Вже традиційно у стінах Полтавського національного технічного університету імені Ю.Кондратюка відбувався ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН. Цього року Полтавську гімназію № 21 представляли шість учнів, які захищали наукові роботи в семи секціях: Чернявська Анастасія, 11 клас, Люта Валерія, Чубенко Тетяна, Зелена Поліна, 10 клас та Крисанов Денис і Грубич Ірина, 9 клас. У результаті запеклої боротьби, яка тривала 2 дні: 09 лютого етап контрольних робіт та 10 лютого безпосередньо захист наукових досліджень ми маємо гарні результати:
•    Люта Валерія 10 клас, секція фольклористика, ІІ місце, вчитель Гонтар Л.М.;
•    Зелена Поліна 10 клас, секція журналістика,  ІІІ місце,  вчитель Гаврись М.Д.;
•    Чубенко Тетяна 10 клас, секція мистецтвознавство, ІІІ місце, вчитель Ващенко М.С.;
•    Крисанов Денис 9 клас, секція хімія, ІІІ місце, вчитель Литовченко О.І.
Окремі вітання Чернявській Анастасії 11 клас, секція українська мова та її науковому керівнику, директору нашого закладу, Тараненко Наталії Ігорівні, які працюючи в творчому тандемі вибороли почесне І місце.
Всі учні були відзначені членами журі за високий рівень учнівських наукових досліджень, їх експериментальний характер, наукову новизну та актуальність. Ці дні стали для дітей великим досвідом у їх науковому майбутньому. Побажаємо їм успіхів!