У рамках Всеукраїнського Олімпійського тижня між учнями 4-А та 4-В класів відбулися змагання «Веселі старти». Команди показали справжню спритність, командну єдність та спортивну підготовку.

Усміхненими, врівноваженими, гнучкими та здоровими – здебільшого саме такими ми уявляємо людей, які займаються йогою. Усіх цих благ справді можна досягнути. Головне – зібратися духом і почати працювати над своїм тілом та думками. Ми теж спробували долучитися. Розпочали з простого, але учням сподобалося. Адже дітям завжди цікаве все нове і незвичне.

Не забули і про перерви. Важливо було показати, що місце для цікавих занять можна завжди знайти, час також. А бажання завжди рухатися мають усі діти.

Цікавить учнів бейблейд? То чому не організувати змагання! Поступово стали приєднуватися все нові й нові учні. Немає моделі бейблейду? А друзі для чого? Ми завжди раді поділитися не тільки секретами, а й іграшкою.
Завданням сучасної школи є виховання здорової дитини. Щорічно, на початку навчального року, у нашій гімназії проходить День здоров’я. Це завжди веселий активний захід, який подобається усім школярам. Цей рік не став винятком.