«Освіта готує нас до життя… А бажання побачити в кожній дитині саме дитину, зі страхами, почуттями та інтересом, лише допомогло – в таких навчальних закладах дорослі дістають насолоду від своєї роботи,
даруючи школярам щасливе дитинство».

Олена Граждан


 

Вчетверте команда органу учнівського самоврядування «СМС» (СПІЛКА МОЛОДИХ СЕРДЕЦЬ) Полтавської гімназії № 21 на чолі з координатором проекту, педагогом-організатором, Пасько С.Г. брали участь в конкурсі проектів учнівського самоврядування «Ми віримо в гарне майбутнє». Гімназію представляли завжди активні та позитивні Іванко Дарина, Булах Катерина та Турченко Аліна. Цього року ми презентували проект «Здорове дитинство. Все залежить від тебе» номінація – «Лідерський рух». За результатами програми ми посіли почесне ІІ місце. Актуальність проекту:
Кожна дитина мріє отримувати освіту в гарному, а головне, в сучасному навчальному закладі. Ми маємо на увазі не просто школу, забезпечену новітніми матеріалами,  а освітній заклад, який розуміє потреби сучасних школярів, йде в ногу із змінами, які відбуваються в державі та у світі. Заклад, у якому йде постійна робота над тим, щоб діти почувалися спокійно та впевнено, а батьки чітко розуміли, що школярі отримають не лише глибокі знання, а й добре виховання. Ми переконані, що настане час і школа стане саме такою: вчителі, учні та батьки працюватимуть як одна злагоджена команда, підтримуючи та розуміючи один одного.
Дякуємо класним колективам за розуміння та підтримку. Ця перемога – спільна наша робота.