Мов хазяєчка хороша,
Побілила все пороша.
Любо глянути довкола –
Білі луки, ліс і поле!


Цьогорічна зима дійсно вражає своєю красою. Та якщо вам сумно і нічим зайнятися, то ласкаво запрошуємо до нас.  Для всіх бажаючих на канікулах школа гостинно відкриває двері.
В перший робочий післяноворічний день класні керівники 5-А та 6-А класів, Пасько С. Г. та Ягоденко В. М., запросили учнів 5-6 класів випробувати свої сили під час  пізнавально-розважальної гри «Що? Де? Коли?» на тему «Відкрий для себе Україну». 

 

 

Команда у складі учнів 5-А, 5-Б, 6-А та 6-В класів грали проти класних керівників. І хоча запитання були зовсім недитячі (наприклад: ВІН рожив недовге, але яскраве життя. Брав активну участь у суспільному житті, був членом Громади, зазнав заслання на Північ Росії. Останні 15 років життя ВІН присвятив науці, записав близько 400 тисяч обрядових пісень, 300 казок тощо. За словами І.Франка, учений створив «живу картину життя й побуту українського люду». Назвіть найвідоміший вірш діяча, покладений на музику, який сьогодні знає кожен українець. («Ще не вмерла Україна», автор Павло Чубинський) та гравці змогли вибороти перемогу з рахунком 7:3. Вітаємо наших юних інтелектуалів!