З LEGO граємось, з LEGO розвиваємось

 

  Зимові канікули – це час коли хочеться відпочивати, а особливо від уроків. Але що ж робити? Учасники команди RAINBOW TEAM, яка займається у закладі LEGO-конструюванням та робототехнікою, знайшли чим зайнятися. Учні створювали і творили, з допомогою їхньої улюбленої іграшки конструктора LEGO.

 Світ гри – безмежний і яскравий. Він пропонує безліч можливостей для творчості, розвитку, навчання та самовираження і для дитини, і для дорослого. Саме під час гри дитина вчиться розуміти світ, опановує різні аспекти спілкування, має змогу на практиці застосувати свої знання та добувати такий необхідний для неї досвід. А дорослий граючи з дитиною, стає ближчим до неї, вчиться розуміти її та ефективно з нею взаємодіяти.  LEGO-конструювання є унікальним інструментом, що розкриває потенційні можливості кожної людини.
Під час заняття учні створили багато шедеврів, які на перший погляд взагалі не можливо скласти з конструктора. А час сплинув швидко і захоплююче, навіть довелося затриматися, щоб реалізувати все заплановане. А Ви вже бавилися з LEGO?