Що буде, якщо Інтернет зупиниться хоча б на один день?

 

 Питання про те, що станеться, якщо світ позбудеться Інтернету хоча б на один день, залишається дуже актуальним і сьогодні. Наслідки можуть бути більш ніж просто парадоксальними.
У 1995 році Інтернетом користувався тільки 1% людей, але вже через 20 років кількість користувачів мережі досягла 3,5 млрд осіб. Щомиті ця цифра зростає ще на 10 осіб. 
Сьогодні Інтернет займає більшу частину часу людини – перевірка пошти, месенджери для спілкування, соціальні мережі і багато інших функцій, які просто поглинають час.
Тому ще на початку 2000-них, коли всесвітня павутина була не такою всюдисущою, як зараз почали відзначати День без Інтернету.

 Точно не відомо, коли було встановлене це свято, і хто його засновник: за однією версією – це «Британський Інститут соціальних винаходів», а за іншою – британський некомерційний онлайн-проект «DoBe.org» та тепер традиційно в останню неділю січня відзначається це незвичайне свято.
Головна його мета – відвернути людей від комп’ютерів, гаджетів та Інтернету хоча б на один день, щоб присвятити його реальному спілкуванню з іншими людьми.
Щоб донести ідею святкування до молодого покоління учні 10-го класу Полтавської гімназії № 21 започаткували челендж «Sorry, NO INTERNET, today», яким намагалися донести до інших месседж, чим можна зайнятися, коли у тебе не буде доступу до всесвітньої павутини. 
А як давно ВИ відволікалися від світу онлайн хоча б на короткий час і спілкувалися в реальному часі з реальним людьми?