«Вода наділена владою стати сенсом існування»
     (Леонардо да Вінчі)
 
 
 
22 березня у світі відзначається Всесвітній день водних ресурсів. Як це на прикро визнавати, але велика частина населення планети, і ми в тому числі,  не надає особливого значення і не звертає належної уваги на наявність, якість і головне кількість води в нашому житті. Ми не відчуваємо нестачі води, маємо можливість користуватися нею цілодобово, чого не скажеш про людей, які проживають на півдні країни і знають ціну кожній краплі, адже отримують воду по годинах. 
Цього дня ми організували зустріч учнів 5-А та 9-А класів з працівниками комунальної організації «Рятувально-водолазної служби Полтавської міської ради», під час якої рятувальники наголосили про важливість води в житті людини та нагадали про правила безпечної поведінки біля водоймищ. Школярі мали можливість відчути себе в ролі рятувальників.
Щиро дякуємо всім працівникам рятувально-водолазної служби, а особливо Білашу Івану Олександровичу та інженеру з аварійно-рятувальних робіт Ревецці Миколі Анатолійовичу, за постійну підтримку та допомогу в роботі з попередження нещасних випадків на воді серед дітей.