Майбутнє разом 
з Полтавським національним технічним університетом 
імені Ю. Кондратюка
 
 

Законність і порядок захищати,
Юрист завжди на думці має мати
Підтримує «баланс» він права,
Обовязок його це не забава!

25 квітня учні 10-А класу Полтавської гімназії № 21 відвідали Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка, де змоги познайомитися із життям та історією цього ВУЗу із середини.

Захід вражав присутніх своєю масштабністю. Діти змогли практично поринути в яскравий і захоплюючий світ студентського життя. Присутні мали змогу відвідати 3-D лабораторію, СпортКорпус, науково-технічну бібліотеку університету, лінгвістичні центри, які відображають звязки закладу на світовій арені та навіть побачили картину виконану нафтою. Учні познайомилися з 3-D геологічною інтерпретацією даних сейсмічних процесів, пограли з роботами, дізналися про змагання з кібер-спорту, ознайомилися з поняттям інституційного депозитарію, прогулялися зеленими «європейськими» університетськими галявинами та ще встигли побачити і почути багато і багато цікавого.
Після такого сповненого емоціями та корисною інформацією дня, можна зрозуміти чого Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка серед кращих українських вишів за рейтингом Scopus!