Той, хто не досить сміливий,
щоб ризикувати нічого і не добється у житті.

  

 Плануючи поїздку до Харкова з пятикласниками, ми дуже хвилювалися. По-перше, зібралася досить велика група, по-друге, це була наша перша поїздка за межі Полтави з насиченою програмою (Ландауцентр, парк атракціонів імені Горького та екопарк Фельдмана). Та ми зробили це разом. І сьогодні ми хочемо подякувати нашим учням, за те, що поводилися гідно, і нам жодного разу не було за них соромно.

 Розпочали екскурсію ми з Навчального центру «Ландауцентр» Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна. «Ландауцентр» - це чудова можливість для школярів відкрити для себе такий предмет як фізика. От ви знали, наприклад, що чорний це не колір? 
Центральний парк культури та відпочинку імені Максима Горького. Прикро, що у нашому чудовому місті немає такого місця для відпочинку. Чого тільки варте оглядове колесо заввишки 50 метрів, американські гірки та інші атракціони. І, звичайно, канатна доріжка «екстрим» складності, яку підкорили як хлопці, так і дівчата, чітко виконуючи всі рекомендації інструкторів ( підростає зміна сьогоднішнім туристам).
І звичайно, гордість харківчан - «Фельдман-Екопарк». Відвідування парку принесе вам лише яскраві емоції і залишить приємні відчуття. 
Хочемо щиро подякувати полтавську туристичну фірму «Смайл» за чудову організацію подорожі.