Маленька захоплююча мандрівка

 Світ це книга, і той, хто не подорожує, читає лише одну її сторінку (Святий Августин)

 

 Чудовим весняним днем учні 10-А класу Полтавської гімназії №21, здійснили маленьку подорож, просторами рідної країни. Діти відвідали місто Харків.
Протягом дня величезний океан емоцій захоплював кожного учасника подорожі. Починаючи від неймовірного світу фотографій зроблених у Музеї Фотоілюзій. У якому можна було побувати і на хмарочосі зі спайдерменом, на обкладинці «Forbes», і у банці згущеного молока на кухні і навіть на тарілці зі сніданком та майже у пащі акули.

   
   
   
   
   

 Учні продовжували круто проводити час навіть гуляючи маленькими атмосферними куточками біля колоритних кафе Харкова. Змогли навіть зїздити до Хогвортсу разом з Гаррі Поттером. Познайомилися з історичними місцями першої столиці Україні.

 

Змогли проекспериментувати у навчальному центрі «ЛандауЦентр» Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна. Учні створювали блискавку, бавилися з електрикою, збирали людей, розгадували головоломки і просто переконувалися у тому, що наука це просто і круто!

 

 А у винагороду, на завершення дня, була естетична насолода від цвітіння магнолій у парк культури і відпочинку імені М.Горького та чудова подорож канатною дорогою. 
Ви ще ніде не подорожували цією весною, вважаєте дощ перепона для цього? Тоді ми вам радимо: ЗДІЙСНІТЬ МАЛЕНЬКУ МАНДРІВКУ ДО ВЕЛИЧНИХ МІСЦЬ! Вам сподобається!